dimarts, 8 d’octubre del 2013

Les videolliçons i els videos motivadors


Benvolguts!


Avui us vull parlar sobre les vídeo lliçons i els videos motivadors i la seva gran diferència ja que ho hem treballat avui a classe de Gtic.  Bé doncs les videos lliçons tenen la funció de lliçó magsitral. Corre el risc d'oferir massa informació, i és més difícil la seva comprensió i retenció. Són vídeos pensats per assolir unes idees de forma individual. Amb aquest tipus de vídeos utilitzem l'hemisferi esquerra del nostre cervell, ja que és l'encarregat de la part cognitiva. Basicament aquest tipus de videos no fan sentir emocions ni sentiments.

Són vídeos en els quals el seu objectiu és informar sobre un tema determinat, per exemple la història de Catalunya, tal i com veiem en el vídeo


La música que s'utilitza en aquest tipus de vídeo és una música ambiental, per tant no és usada per cap finalitat emocional ni convencedora. 





D'altre banda, també hem treballat un altre tipus de vídeos que són els vídeos motivadors.


Els vídeos motivadors són aquells vídeos que mentre es treballa un tema provoca a l'estudi d'aquest. El seu objectiu és estimular la participació en l'aprenentatge. Amb aquest tipus de vídeos ja treballem tots  dos hemisferis, tant el dret que és el dels sentiments, com l'esquerra.

 Un exemple molt clar de vídeo motivador són els anuncis de la televisió. En aquest tipus de vídeos s'utilitzen molt les imatges i les músiques, ja que a través d'aquestes és més fàcil arribar a impresionar al públic.


El vídeo que hem vist s'anomenava ''Dinner for two'' en el qual dos camaleons lluiten pel seu territori i una granota fa d'intermediaria. 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada