dimarts, 15 d’octubre del 2013

Pensant amb els altres

Fa uns dies a Seminari vam veure un documental molt interessant i m'agradaria que li feu un cop d'ull:



Aquest vídeo és un documental premiat per la tendresa alhora d'explicar l'aprenentatge en una escola. Aquest documental recull les històries i la convivència entre un mestre i els seus alumnes al llarg d’un any en una escola d’un poblet de vuit mil habitants del Japó on hi transcorren les històries dels nens i nenes de la classe de quart a. Un document molt interessant on es posen de manifest conceptes interessants com l’amor, el vincle, l’escolta activa, la cooperació o l’aprenentatge alternatiu; així com l’observació dels conflictes i la seva gestió; i l’eficàcia verbal i corporal del professor  per fer front als diversos episodis transcorreguts durant el curs escolar.

Toshiro Kammori és el mestre que li agrada molt fer la feina que intenta fer possible l'aprenentatge i la diversió. En aquest documental es veurà com el mestre aconsegueix amb habilitat que els nens avançin amb l'aprenentatge, però sobretot amb l'art de viure.

Veure aquest documental m'ha agradat molt, ja que és molt interessant com el mestre amb tendresa aconsegueix que els nens siguin feliços i sobretot que aprenguin. També trobo molt interessant que els problemes personals dels alumnes els treguin a classe i els comparteixin amb els companys, així és una manera de fer més lleuger el dolor. Trobo molt interessant aquest documental, el recomanaria a tothom!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada