dissabte, 26 d’octubre del 2013

Prezi


Hola Bona tarda a tothom, a continuació us parlaré d'un nou programa per fer presentacions que hem treballat avui a classe de GTIC.


Prezi és un lloc web que ens permet crear, explorar i compartir idees a través de presentacions en línia. Permet crear texts instantanis, plantilles, inserir arxius multimèdia,zooms dinàmics,distribució,ocupació infinita multimèdia i treballar amb una diapositiva. El servei de Prezi és  gratuït i  participes en línia.

Al contrari que el power point, el prezi es basa més en l'hemisferi dret del nostre cervell, és a dir, en les emocions i sentiments.

Característiques principals:

Una particularitat fonamental de Prezi és la probabilitat  d'estructurar la informació en forma d'un esquema i mostrar-ho amb la independència sense la connexió de diapositives. D'aquesta manera, el conferenciant o qui consulta una exposició pot accedir a qualsevol contingut amb només clicar.

Una altre característica és que el Prezi permet treballar on-line amb totes les seves eines de forma gratuïta, però hi ha diverses modalitats de pagament que permeten ocultar els treballs on-line i protegir-los, i ofereixen més capacitat d'emmagatzematge que la versió gratuïta.

Avantatges a nivell educatiu del prezi:


Prezi assegura l'impacte visual del contingut. Amb la facilitat d'importar imatges, mapes, documents PDF i l'experiència cinematogràfica de la funció de “zoom”, els alumnes sentiran com si es transportaran a el “món” que hagis dissenyat.


Prezi és una pissarra interactiva amigable. És interessant oferir aquestes presentacions als joves a través de l'iPad, doncs poden prestar especial atenció amb la navegació tàctil.

Prezi pot mantenir en el domini públic a la Internet perquè els alumnes revisin tot el material des d'on vulguin.

Prezi és una gran eina per a les sessions interactives en classe o projectes de grup. Els estudiants poden col·laborar en temps real (fins a un màxim de 10) a l'aula o a casa.

Es pot convertir un arxiu de PowerPoint a Prezi amb la funció “PowerPoint Import”.


Per poder posar el prezi al meu blog he hagut que copiar el codi embed de la presentació. En el prezi sota de cada presentació surt la paraula "insertar", si cliquem en ella s'obté directament el codi embed que es copia al blog amb la opció HTML.

El tema triat tracta sobre els animals, ja que el professor ens va donar la idea de fer-ho dels animals, ja que és un tema que es pot ampliar bastant. A continuació podeu veure el  prezi fet per a mi.



    Informació extreta de explicacions i apunts de classe.

    http://ca.wikipedia.org/wiki/Prezi

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada