dijous, 17 d’octubre del 2013

Glossari

Hola bon dia a tothom!!

Avui m'agradaria parlar-vos d'alguns aspectes que cal tenir en compte per el nostre bloc per tal de saber fer-lo servir.

Blogroll: Es tracta d'un menú que es mostra a la portada, en el qual apareix la llista de blogs que segueix l'autor d'aquell blog.

Comentaris: Els comentaris en un blog són els mètodes de comunicació entre l'autor i el lector. Segons el tipus de funcionament del blog, els comentaris poden ser anònims o només per les persones que es registren.

Enllaç permanent(permalink): Tot i que el blog són un seguit d'articles, cada entrada és una pàgina independent amb una direcció específica.

Etiquetes i categories: Aquests elements faciliten l'organització i identificació dels continguts al blog.

Ping: És el sistema que s'utilitza per difondre els nostres articles.

Post: Article o entrada, el cos de contingut que forma el blog.

Reetroenllaços(trackbacks):  Quan en un blog es fa referència a una informació que ha estat extreta d'un altre lloc, trobarem un enllaç que ens dirigeixi aquella pàgina web.

RSS,feed o sindicació: La sindicació a través d'RSS, consisteix en què una vegada tinguem seleccionades les fonts d'interès, aquestes fonts ens enviaràn avisos de la seva actualització, sense haver de visitar aquell blog constantment. Per poder aconseguir-ho hem d'afegir al nostre blog l'agregat d'RSS, en el qual anotarem les nostres fonts d'interès.

Els gadgets: són continguts en miniatura actualitzats i dinàmics que es poden posar en el blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada