dilluns, 28 d’octubre del 2013

Google sites

Benvolguts!

Avui a classe de Gtic hem après un nou programa, aquest s'anomena Google sites.

Google sites és una aplicació que permet crear un lloc web o una intranet d'una forma tant simple com editar un document. Amb Google sites els usuaris poden reunir en un únic lloc i d'una forma ràpida informació variada, inclosos vídeos, calendaris, presentacions, arxius adjunts i text. A més a més permet compartir informació amb facilitat per veure-la  compartir-la amb un grup reduït de col · laboradors o amb tota la seva organització.

Hem utilitzat aquest programa desconegut, i en grups hem creat la nostra google sites personalitzada. Per fer-ho hem entrat al nostre compte de Gmail i un cop hem entrat el nostre compte hem entrat a l'apartat de google sites. A continuació hem clicat a "crear un nou site" i hem escollit el nom, disseny,plantilla, tema etc. Seguidament un cop hem creat el nostre google site hem començat a afegir-hi informació.


La informació d'aquesta entrada l'he extret de apunts de classe i també d'aquesta pàgina que a continuació us mostro: http://es.wikipedia.org/wiki/Google_Sites

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada