dilluns, 30 de desembre del 2013

Gestió d'etiquetes




Al transcurs de la creació del bloc he anat creant entrades amb unes etiquetes. Les etiquetes són paraules que defineixen de forma escarida o resumida el tema de les entrades.  Aquests elements faciliten l'organització i identificació dels continguts al bloc.

La gestió d'etiquetes al blog es fa per tal de trobar allò que estas buscant a través de diferents paraules claus. Aquestes etiquetes es troben dins d'un gadget, el qual les pot organitzar per major nombre de vegades utilitzades, alfabètic o, fins i tot, fer-les més grans o petites en un núvol, segons el nombre de vegades utilitzat.

Aquesta gestió es fa a través de les diferents actualitzacions del blog, en el qual desprès de parlar del tema el qual tracti aquella actualització, has de posar les diferents etiquetes.


Les etiquetes serveixen per ajudar a l'usuari en la navegació del blog, així que per exemple si en el teu blog parles de diversos temes mitjançant les etiquetes podries classificar-los de tal manera que l'usuari del teu blog trobi abans el que busca amb referència al tema que és del seu interès.

Cada entrada està classificada segons l'activitat, assignatura o tema de les etiquetes.

Per posar etiquetes al bloc, he clicat a l'apartat que hi posa "etiquetes" a configuració de l'entrada i després afegir les etiquetes que es vulgui separant-les per comes.

Seguidament us mostro una fotografia de les etiquetes que he posat en el meu bloc.



Font: apunts i explicacions de classe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada