dissabte, 28 de desembre del 2013

Picasa i Scribd

Benvolguts!

Avui us parlaré de dos programes que ens ha ensenyat el professor al llarg d'aquest semestre, aquests són picassa i Scribd.

"Picasa és un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.
L'objectiu de Picasa és la usabilitat, de manera que sigui molt fàcil d'utilitzar per qualsevol usuari, tot oferint moltes funcionalitats en un sol clic.
La principal funcionalitat del programa consisteix a organitzar les fotos de l'ordinador, tot ordenant-les en carpetes, i col·leccions per ordre cronològic.
També permet fer retocs a les fotografies com ara ajustament del color, reducció dels ulls vermells, correcció de l'alineació de les fotos, etc.
També es pot utilitzar per a enviar fotos per correu electrònic, penjar-les a un weblog, gravar-les a un CD, o altres."


                                        
"Scribd és una xarxa social que permet publicar, compartir, construir, comentar, distribuir i trobar documents en múltiples formats, es considera també una biblioteca generada per usuaris de tot el món permetent emmagatzemar documents de forma privada amb utilitat social i col.laborativa."

Aquesta eina és molt fàcil d'utilitzar, només has d'entrar a la pàgina web de Scribd: http://www.scribd.com/ i registrar-te. A partir d'aquí només has de seleccionar l'arxiu que vols compartir i inserir  el seu codi embed al blog.


                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada