dimecres, 18 de desembre del 2013

Bon comunicador: Jesús Vázquez

Hola a tothom!!

Fa uns quants mesos a l'assignatura de coed ens varen explicar que per grups de 4 o 5 persones hauriem de seguir alguna persona que fos un bon comunicador.

El meu  grup estava format per Maria Torralbo, Carla Melo, Andrea Puch, Carla Sulis, Salva Rojo i jo. Abans de començar la recerca del bon comunicador primer de tot vam fer una llista amb totes les persones que creiem que eren uns bons comunicadors i a continuació entre els membres del grup vam votar el que més ens cridava l'atenció i el que creiem que era bon comunicador. Finalment vam arribar a l'acord que el nostre bon comunicador seria Jésus vazquez. Aquest és un presentador i model gallec.

Seguidament entre els membres del grup ens vam anar dividint les tasques,el vam anar seguint per les diferents xarxes socials.  Una setmana unes persones el seguien per twitter,  altres per el facebook, altres per la televisió, per el seu programa de la voz, per diverses pàgines web etc.

El nostre grup creiem que és un bon presentador ja que s'expressa de manera bastant correcte i es sap adaptar en tots els diferents programes de televisió.

Per concloure vam crear un bloc on vam anar posant tota la informació que haviem estat cercant en aquest temps i a més aquest bloc ens va servir de suport per fer la presentació del bon comunicador.

Finalment aqui us deixo el link del nostre bloc del bon comunicador:
http://elboncomunicadorjv.blogspot.com.es/






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada