dilluns, 23 de desembre del 2013

Gestió de Bookmarks i Curació de continguts. Marcadors de Google i Scoop.it

Hola a tothom!

Avui us parlaré de la gestió de Bookmark i cura dels continguts. Marcadors de Google i Scoop.it.


La gestió de bookmarks es pot fer a través d'una aplicació que es diu Deliciouces. És una eina que es troba a Internet, la qual guarda les pàgines web que més t'agraden com a "favorites" amb diferents marcadors, però a la vegada, deixa que insereixis diferents etiquetes per desprès tu poder saber quina és la pàgina que estàs buscant. Gràcies a aquesta aplicació, també podem fer pública la nostra llista de favorits per tal que altres persones puguin veure'ls i ajudar-los en la seva recerca d'informació.



Una altre forma de guardar els marcadors és a través d'una barra horitzontal que surt a Google. Aquesta barra pot anar guardant les diferents pàgines que a tu t'agradin i a més organitzar-les en diferents carpetes.



També tenim Scoop.it, és una eina online pràctica per realitzar i compartir la vigilància reactiva d'informacions de les paraules clau de la seva elecció. Connectat a diferents fonts d'informacions com Google(blogs, actualitats) i Twitter, Scoop.it permet compartir en forma d'un periòdic personal les millors pàgines web sobre temàtiques específiques i evita així la fragmentació de la seva vigilància d'informacions. També una eina de comunicació útil en complement d'altres suports d'expressió(blogs,llocs web) per donar a conèixer els seus coneixements en un domini  en particular.


Scoop.it és una eina molt eficaç sobretot si vols fer recerca i recopilació d'informació. 


A continuació us deixo un video per aprendre a utilitzar aquesta pàgina web d'interès. Scoop.it és una eina molt útil, feu un cop d'ull si us escau.


                                 




Finalment us deixo el meu Scoop.it: http://www.scoop.it/u/laia-panades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada