dilluns, 25 de novembre del 2013

Padlet

Benvolguts!

Avui a classe de Gtic hem treballat un nou programa, aquest s'anomena Padlet.

 Padlet  és una eina que serveix per construir suros, dins d'aquest trobem uns petits blocs de notes en els quals podem introduir text i imatges.  És una eina col.laborativa on professor i alumnes poden treballar al mateix temps i sobre un mateix entorn de treball. 

Els usos educatius que se li poden donar a padlet són per exemple:


Recopilació de fonts d'informació per a un treball de recerca: A l'hora d'estudiar una determinada unitat didàctica, podem demanar als nostres alumnes que recopilin fonts d'informació. Això exigeix que prèviament el docent els hagi ensenyat a buscar a internet; així ensenyem als alumnes a diferenciar fonts que són fiables de les quals no ho són i a tenir cert esperit crític amb la informació que “consumeixen”.  També un altre ús educatiu podria ser sintetitzar les idees més importants d'un tema. Es pot utilitzar el mur perquè cada alumne tregui en un espai fitat pel professor les cinc o deu idees més importants d'un tema.

També la Padlet pot ser útil pel professor per exemple: 

Avaluar els treballs realitzats pels alumnes. Atès que l'entorn ho permet, establint una certa nomenclatura en la creació del mur, pot utilitzar-se perquè el docent pugui realitzar comentaris, guiar als alumnes o avaluar el treball realitzat per ells.

Font: http://parapnte.educacion.navarra.es/2014/03/05/trabajo-colaborativo-con-padlet/

Tot seguit  us mostro un vídeo per a què veieu quin és el funcionament d'aquesta eina, Padlet.

                                


Finalment  trobareu la pàgina web per si voleu utilitzar aquesta eina i un exemple de Padlet.

http://padlet.com/


                                  

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada