dimecres, 25 de setembre del 2013

Google Drive

 Benvolguts!

Avui a classe de Gtic hem treballat un nou programa, aquest s'anomena Google Drive.

Google Drive és un servei gratuït de Google que serveix per emmagatzemar i administrar documents de text,fulls de càlcul, etc. directament des d'internet sense necessitat d'un programa extern. Ens permet crear,editar,comentar,compartir i publicar de manera privada i en grup.

Google Drive manté actualitzats tots els elements automàticament, així que pots realitzar modificacions i accedir a l'última versió des de qualsevol lloc.

Amb Google drive podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres tipus de documents i etiquetar-los  de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins d'espai anomenat My drive, que el diferenciarem de l'espai shared with me que és on aniran a parar els documents que els demés comparteixen amb mi.
                               
Després d'haver experimentat per primera vegada amb el google drive, deixo publicat un treball realitzat amb aquest programa que tracta sobre els ordinadors portàtils i els llibres digitals.

 El treball està format per un document, una presentació i un formulari. Una vegada hem finalitzat el formulari els resultats van a parar a un full de càlcul. L'aplicació de google drive és molt útil per fer treballs en grup a distància, ens permet fer un treball sense la necessitat d'haver de quedar presencialment amb els companys de classe.








Treball col·laboratiu amb el suport de les TIC

Les TIC, aprofitant les capacitats que tenen de treball on-line, poden facilitar les interaccions entre els components del grup, l'intercanvi d'idees i reflexions pròpies del treball col·laboratiu. També ens poden ajudar en la creació dels documents que seran compartits per tots els components del grup i finalment, si cal, es publicaran a la Xarxa.

Molts programes on-line ens ofereixen avui en dia la psosibilitat de col·laborar amb altres usuaris i crear de manera compartida, google drive és un d'ells però, per exemple també podem citar Zoho o el mateix prezi o...


http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/09/treball-collaboratiu-google-drive.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada