dijous, 26 de setembre del 2013

Netvibes i Marcadors Google Chrome


Benvolguts!

Avui he creat el meu compte a una pàgina web, aquesta s'anomena Netvibes,  és un servei web que actua com un escriptori virtual personalitzat, que permet la configuració d’una pàgina d’inici que contingui Feeds, notes de text, informació meteorològica, de borsa... Tot allò d'interès per l'usuari.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Netvibes

Per crear el meu compte a Netvibes he clicat a la pàgina  http://www.netvibes.com/en i m'he registrat amb el meu nom laiapf1. Una vegada que m'he registrat he anat investigant i organitzant el meu escriptori amb widgets segons els meus gustos. També hi he afegit un RSS amb l'enllaç del meu bloc.
També he consultat un video de youtube per tal de saber com funciona i que és Netvibes. Si voleu fer un cop d'ull i saber més sobre Netvibes, aqui el teniu.




Una altra manera de tenir una bona organització del teu escriptori és crear marcadors al Google Chrome i organitzar-los per carpetes. La barra de marcadors conté tots els marcadors i totes les carpetes de marcadors creades a Google Chrome. Podeu acoblar la barra directament a sota de la barra d'adreces que hi ha a la part superior de la finestra del navegador per accedir fàcilment als llocs preferits.

https://support.google.com/chrome/answer/95745?hl=ca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada