dijous, 26 de setembre del 2013

La Webquest

Avui el professor de GTIC ens ha ensenyat un nou programa i aquest s'anomena webquest.

Una Webquest és una activitat orientada a la recerca on tota o gairebé tota la informació que s'utilitza procedeix de recursos de la Web. El concepte va ser proposat per Bernie Dodge (investigador de la Universitat Estatal de Sant Diego) el 1995.
Aquest tipus d'activitat, afirmen els seus impulsors, promou el treball en equip, l'autonomia dels estudiants i la utilització d'habilitats cognitives superiors.

El primer pas per desenvolupar una webquest requereix d'un espai en Internet, ja sigui a partir del desenvolupament d'un lloc web, un blog o alguna publicació semblant. El docent ha d'incloure una introducció al projecte, la tasca a desenvolupar, els recursos suggerits i una avaluació, entre altres seccions.

http://definicion.de/webquest/


A l'espai Edu3.cat hi podem trobar una àmplia gamma de tasques educatives, programes de televisió,vídeos,i ,documentals etc els quals ens serviràn molt alhora d'explicar alguna noció , ja que els nens veient aquests vídeos  o documentals se'ls farà més fàcil entendre el que el mestre explica i a més a més se'ls farà més entretingut. A continuació us deixo un vídeo de edu3.cat, que són uns alumnes d'una escola d'Esplugues de Llobregat utilitzant les Webquests.


 L'he penjat copiant el seu codi embed i engantxant-lo a una entrada en format HTML.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada