dilluns, 31 de març del 2014

Segona setmana de Pràctica i Reflexió educativa

Hola a tothom!!

Torno a escriure el bloc perquè la setmana passada va ser la setmana de pràctica i reflexió educativa. Recordeu que ja vam fer una activitat com aquesta el passat semestre i com que es fan activitats rellevants us vull explicar de que tractava i que vam fer aquesta segona setmana de pràctica i reflexió educativa.

Bé doncs el dilluns dia 24 de Març a les 15:30 a l'Auditori vam tenir una conferència: L'art d'educar per l'art dirigida per Ester Bonal. Va ser força interessant, a més a més la noia que la dirigia explicava de manera molt dinàmica i senzilla amb la qual cosa va ser una conferència entretinguda.

                                 


Seguidament a les 18:00 h vam tenir una segona conferència : Reflexionar sobre la pràctica dirigida per Joan Badia que és catedràtic de Llengua i literatura catalana d'ensenyament secundari i actualment exerceix com a professor, després d'una dedicació intensa i extensa a la gestió en l'administració pública de Catalunya en l'àmbit de la innovació i gestió educativa.


                                       


Aquesta segona conferència també va ser força constructiva i es va acabar amb un torn de paraules i debat.

Dimarts dia 25 de Març vam anar a visitar una escola de 0-3 anys , l'escola la qual vam visitar un grup de companys i jo va ser l'escola Bressol Municipal de Sant Medir. La visita va ser fantastica, em va agradar molt el projecte que tenen com a escola bressol i la planificació que tenen.

Dimecres dia 26 de Març a les 17 h vam fer un taller representat per l'escola de sant Iscle de Vallalta. Haviem de portar el següent material: un tub de paper higiènic, tisores,celo i una llanterna.

Dijous dia 27 de Març un grup de companys i jo vam tornar a visitar a una escola ,però aquesta vegada de 3-6 anys. L'escola que vam visitar va ser Ceip Xarau de Cerdanyola del Vallès. La visita va ser molt interessant, ens van ensenyar l'escola i a continuació ens van deixar estar amb els nens per els diferents espais . Seguidament la directora de l'escola ens va portar a una aula i ens va proposar fer preguntes i dubtes que tinguesim sobre el funcionament de l'escola i dels nens.

Finalment divendres dia 28 de Marçva ser l'últim dia de la setmana de pràctica i reflexió educativa i les dues activitats que vam fer van ser:

A les 12 h del matí vam tenir una conferència : El dret a participar en l'àmbit educatiu a carrèc de quima oliver.

I per acabar a la tarda vam tenir una última conferència: L'art d'explicar contes a carrèc de Roser Ros. Va ser molt interessant ja que ens va permetre entendre com s'han d'explicar contes i a quina edat pertoquen els contes. La conferencianta es va explicar d'una manera molt dinàmica i amb una gran expressió al rostre. Va ser molt interessant. 

                                    



I aquí acaba la setmana de pràctica i reflexió educativa!

Fins ben Aviat!!!